Розата е едно от най-красивите растения. Освен, че ни дарява

...
Розата е едно от най-красивите растения. Освен, че ни дарява
Коментари Харесай

ИЗУМИТЕЛНО: Как да отглеждате най-красивите рози върху КАРТОФ

Розата е едно от най-красивите растения. Освен, че ни подарява с уханието си, тя разпръсква чудо и в всекидневието ни. Неописуемо е възприятието да отвориш очи, да пристъпиш в градината и да прокараш взор върху наситените цветове на неуморно цъфтящите рози.
Малцина градинари обаче се нагърбват с трудоемката задача да отглеждат рози в дома си, защото им се коства непостижимо комплицирана задача. Истината е, че с малко повече въображение и следвайки верните насоки, бихте могли да украсите домовете си с цвят и благоухание, с които може да ви подари само това незаменимо цвете.

 За поредна година - митинг на розопроизводителите, унищожават рози За поредна година - митинг на розопроизводителите, унищожават рози
За следващ път – митинги на розопроизводители. Причината още веднъж е тривиална – изкупната цена, която се движи към 1.60 лева..
Как да засадим роза върху картоф?

Наистина звучи удивително, само че това е самата истина. Ако желаете да отглеждате най-красивите рози и да сте сигурни, че ще им дадете всичко, от което се нуждаят, запасете се с торба картофи и си отделете няколко часа.
Ние ще ви опишем в детайли по какъв начин се случва това, тъй че да не губите доста време и напълно скоро животът ви да бъде още по-цветен и баснословен, тъкмо като розите.
Започнете с подготовката на самото стебло на розата. За предпочитане е то да е дълго към 23 см. Нужно е да отстраните листата.
 Отложиха разглеждането на Закона за маслодайната роза Отложиха разглеждането на Закона за маслодайната роза
Водещата по законопроекта комисия по земеделие отсрочи второто четене на Закона за маслодайната роза, съобщи организация „ Фокус&ldquo...
Ако нямате в градината си други рози, вземете от съседи, другари или посетете цветарски магазин.
Подберете картоф, чиято повърхнина да е здрава и гладка. Направете дупка, която да е към 6-7 см. Поставете стеблото на розата в картофа. Така ще осигурите съвършената влага. Хранителните субстанции от картофа ще благоприятстват растежа на розата.
Самият картоф може да посадите на двора или в саксия. Зависи от желанията. Предварително обаче планирайте това и съобразете терена с условията на цветето.

Много скоро домът ви ще придобие един радикално друг образ, а вие ще се чувствате същински горди и щастливи от обстоятелството, че сте съумели да създадете най-красивата градина и освен това с минимални старания!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР