Розата е била считана за дар от боговете. Според древногръцката

...
Розата е била считана за дар от боговете. Според древногръцката
Коментари Харесай

Розата ще разкрие силните качества на личността ви

Розата е била считана за подарък от боговете. Според древногръцката митология, прелестните цветя са се появили от белоснежната морска пяна, излизайки от пясъка, от красивото тяло на богинята Афродита.

В западната култура розата заема царския престол и е приета за кралицата на цветята. Тя е популярен детайл в другите гербове, а най-хубавите градинари я отглеждат за монарсите в Европа.

В арабските страни има легенда, че на земята се е появила алената роза от капка кръв на пророка Мохамед.

Божественият произход на цветето се акцентира от трепетното отношение към него. Розите украсявали харемите и дворците на източните владетели. Известните поети я сравняват с рубин и я включват в своите стихотворения, а мъжете подаряват рози на своите обичани.

Розата е била и остава най-обичаното цвете, знак на хубостта и пристрастеността. Тя излъчва сексапил, лукс, внимателен мирис, има стройни стебла и остри тръни – розата наподобява на красивата съвременна жена.

Погледнете изображението и изберете розата, която мислите, че наподобява на вас. Всеки цвят има особено значение.

Номер 1

Класическа червена роза – изборът на смелия и извънредно почтен екстроверт. Имате добра интуиция и усет към лъжите. Вие знаете тъкмо какво желаете и по какъв начин да го постигнете. Абсолютно не се страхувате от нищо.

Лесно преодолявате напрежението, само че би трябвало да се научите по какъв начин да релаксирате – да вземем за пример, разхождайте се и се наслаждавайте на природата.

Номер 2

Вие обичате да се грижите за другите и да ги подкрепяте. Вие се тревожите за благополучието на вашето семейство и вършиме всичко допустимо, с цел да няма нищо, което да наруши неговия мир.

Вярно е, че понякога изграждате стена сред себе си и останалия свят; научете се да поемате рискове и да вършиме промени!

Номер 3

Вие сте много уязвими и страстите елементарно могат да надделеят над вас. Понякога ви се коства, че не сте на вярното място. Всичко това се дължи на чувствителността и опита ви.

Склонни сте да подценявате цената на вашите лични достижения. Опитайте се да се научите по какъв начин да се справяте с това. Осъзнайте какъв брой сте положителни и какъв брой скрити таланти към момента не сте посочили на света.

Номер 4

Вие сте благополучен, креативен и натурален човек, който постоянно вижда преимуществата в живота си. Вие сте любопитни и се наслаждавате на нови открития.

Трябва да се научите да не изоставяте своите задължения на половина заради липса на постоянство и непоклатимост.

Номер 5

Винаги сте нащрек и търсите сигурност. Обичате да се концентрирате върху бъдещето, само че би трябвало да обърнете повече внимание на сегашното. Опитвате се да подобрите света около вас, само че и не забравяйте да живеете живота си всеки ден!

Вижте още: Тест: Разберете по какъв начин ви възприемат мъжете към вас!

Номер 6

Знаете по какъв начин да осъществите мечтите си – за това имате задоволително дисциплинираност, неизменност и мощ. Склонни сте да работите интензивно, да се движите напред и да растете – това е един от най-важните аспекти на живота ви.

Опитайте се да намерите баланс сред работата и персоналния живот, с цел да споделите триумфите си с някого!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР