Розалина Попова сподели, че е било изключително изживяване да се

...
Розалина Попова сподели, че е било изключително изживяване да се
Коментари Харесай

Бургаска красавица дублира Моника Белучи във филм с Лиъм Нийсън

Розалина Попова показа, че е било извънредно преживяване да се допре до такива огромни звезди

Бургаската хубавица Розалина Попова играе двойник на холивудската звезда Моника Белучи в американската продукция Memory с присъединяване на Лиъм Нийсън и Гай Пиърс ( "Железният човек 3 ", "Блъдшот ", "Приказки за лека нощ "). Лентата на режисьора Мартин Кембъл се излъчва зад океана от 29 април, описват от екипа на Попова, която е втора подгласничка в състезанието "Мисис Бургас " (2016), предава Българска телеграфна агенция.

В Memory Лиъм Нийсън влиза в редиците на ФБР. В последния миг обаче се отсрочило идването на Моника Белучи в Созопол, където тя също трябвало да изиграе няколко подиуми. Това наложило за част от фотосите на общите проекти да бъде употребена дубльорка, която да дава отговор на физическите ѝ данни. По време на фотосите българката е била облечена с облеклата на Белучи.

Розалина Попова споделя, че е било извънредно преживяване да се допре до такива огромни звезди. Тя е възхитена от отношението на целия екип към участниците и признава, че макар неприятните метеорологични условия, е било доста занимателно по време на снимачния развой.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР