Розалин Пенчев даде интервю пред полския сайт Plusliga.pl, след като

...
Розалин Пенчев даде интервю пред полския сайт Plusliga.pl, след като
Коментари Харесай

Розалин Пенчев: Искам да преживея още по-голямо приключение в Бразилия

Розалин Пенчев даде изявление пред полския уебсайт Plusliga.pl, откакто подписа с бразилския СЕСК. Пенчев преди време се състезава за Ефектор (Киелче) и е прочут на полската волейболна общност.

 Министър Кралев: Мисия Варна изпълнена
Министър Кралев: Мисия Варна изпълнена

Фантастична игра и победа на България вкъщи във волейболната " Лига на нациите "

" Миналият сезон в Аржентина беше най-хубавият в кариерата ми. Не единствено от спортна позиция, само че и от житейска. Живях надалеч от у дома и прекарах фантастично време с невероятни хора.

Искам идващия сезон да е още по-добър. Искам да преживея още по-голямо премеждие и да реализира още по-големи цели. Ето за какво взех решение да играя в СЕСК (Рио де Жанейро). Бях няколко пъти в Бразилия, когато дружно с Персонал (Боливар) играхме против Сада Крузейро и други тимове от столицата. Тогава доста ми хареса Бразилия и по тази причина одобрих предлагането от този клуб без никакви запаси.

Да, в действителност прекарах първия си сезон в Полша в Ефектор (Киелче). В момента сигурно не изключвам да играя в Плюс лигата. Ако моите цели съответстват с тези на някой от полските клубове, за какво да не се върна? Кариерата ми е още първоначално и имам още доста работа да свърша. Вярвам, че един ден ще реша да се върна на полските полета " - приключи Розалин.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР