Розалин Картър ще бъде погребана в парцел, който един ден

...
Розалин Картър ще бъде погребана в парцел, който един ден
Коментари Харесай

Розалин Картър, определени за погребение и погребение в града, където са родени тя и съпругът й

Розалин Картър ще бъде заровена в имот, който един ден ще показа със брачна половинка си, 99-годишният някогашен президент, който първи срещна 77-годишната си брачна половинка, когато тя беше новородена, няколко дни откакто майка му я роди.

„ Тя е родена единствено няколко години откакто дамите получиха правото да гласоподават в този дребен град на юг, където хората към момента оряха нивите си зад мулета “, сподели внукът Джейсън Картър във вторник по време на възпоменателна работа в Атланта.

Идвайки от този град с към 600 поданици — тогава и в този момент — Розалин Картър се трансформира в световна фигура, чиито „ старания трансформираха животите “, сподели нейният внук. Тя беше най-близкият политически консултант на Джими Картър и политическа мощ сама по себе си, и тя се застъпваше за по-добри грижи за психологичното здраве в Америка и привличаше вниманието към недооценените болногледачи в милиони семейства в Съединени американски щати. Тя пътува като първа дама и по-късно допълнително от 120 страни, като се концентрира върху разрастващите се народи, където...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР