Роял Юнион посреща Ливърпул в мач от последния кръг на

...
Роял Юнион посреща Ливърпул в мач от последния кръг на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Роял Юнион - Ливърпул, младежки състав за мърсисайдци

Роял Юнион посреща Ливърпул в мач от последния кръг на груповата фаза от Лига Европа. Срещата е с начален час 19:45 и мже да я наблюдавате НА ЖИВО на Gong.bg, където ще ви създадем съпричастни към конфликта минута по минута.

Роял Юнион се бори за класиране в идващия стадий на евротурнирите и се нуждае от трите точки в този дуел. Белгийският отбор е в страхотна форма, като има едвам три провали в последните два месеца във всички шампионати - две от тях в Лига Европа. Роял Юнион е първи в локалното белгийско състезание и се бори за купата, само че и за продължение в евротурнирите.

Ливърпул също е в страхотна форма, като отборът на Юрген Клоп не стопира със своите забележителни обрати във Висшата лига. Мърсисайдци към този момент са си подсигурили първото място в своята група и не престават към 1/8-финалите на Лига Европа, като сигурно мислите им са повече ориентирани към дербито във Висшата лига с Манчестър Юнайтед в неделя.

Стартови сформира:

Роял Юнион:  49. Морис, 5. Мак Алистър, 16. Бургес, 28. Мачида, 21. Кастро-Монтес, 27. Садики, 10. Лапусин, 8. Амани, 23. Пуертас, 29. Нилсон, 47. Амоура

Ливърпул:  62. Келехър, 3. Ендо, 5. Конате, 17. Джоунс, 18. Гакпо, 19. Елиът, 44. Чембърс, 49. Гордън, 50. Доук, 78. Куанса, 84. Брадли
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР