Royal Castle Design & SPA е петзвезден хотел, разположен на

...
Royal Castle Design & SPA е петзвезден хотел, разположен на
Коментари Харесай

Най-луксозният хотел в Елените вече предлага Ultra Аll Inclusive

Royal Castle Design & SPA е петзвезден хотел, ситуиран на южното Черноморие в Елените, покрай Свети Влас. Хотелът е неповторим по визия и няма различен сходен в района. Несъмнено впечатлява със своя ексцентричен дизайн. Това, което основава запаметяващо се прекарване у гостите, не е стилът на стаите и общите пространства, а професионалното обслужване, разнообразната стратегия, и удобствата, с които разполага.

Престоят в Royal Castle Design & SPA в действителност кара всички да се усещат като кралски особи! Със своите неповторими стаи, студия, VIP жилища и вили, хотелът таргетира всички фенове на лукса. На разположение за клиентите са и първокласни заведения за хранене и питейни заведения, съвременен фитнес, отопляем закрит басейн, ободрителен открит басейн с бар и великолепен спа център с доста благоприятни условия за релаксация. Гоостите също по този начин имат безграничен достъп до спокоен и спокоен плаж, съседен към хотела, и до аквапарка, ситуиран на територията на комплекса.

Royal Castle Design & SPA разполага с 4 ресторанта,

като всеки от тях подсигурява ненадминато качество и особено отношение в приготвянето и сервирането на храната. Основният ресторант Royal Castle предлага изискани ястия от интернационалната кухня. В него се сервират главните храни - закуска, обяд и вечеря на блок маса. Снак Ресторант Кастело е по-малък и предлага сандвичи, салати, пресни плодове и десерти. Ресторант Ротонда е впечатляващ и ексцентричен ресторант със стъклен покрив вид "Ротонда " и се употребява най-вече за частни събития и празненства - да вземем за пример сватби. За гостите си тази година комплексът показва и тематични A-la Cart заведения за хранене, за които е нужна предварителна резервация. Хотелът също по този начин предлага огромна селекция от питейни заведения, подобаващи както за неофициален диалог с чаша кафе, по този начин и за бизнес среща с вечерен коктейл. Освен четири бара, има лична винарна. Там гостите могат да се насладят на едни от най – положителните реколти виновност от най-старите и авторитетни мазета в международен мащаб в конюнктура, ненадмината по своя жанр и улеснение.

Развлекателната стратегия на комплекса предлага

забавлания за дребни и огромни. Има 3 съществени посоки: музикални събития и празненства, спортни занимания и детски занимания с професионални аниматори. Те са разпределени в залите на хотела, амфитеатър навън и детски клуб.

Гостите могат да се възползват гратис от закрит басейн, сауна и ледено ведро в първокласния СПА център. Срещу в допълнение възнаграждение се оферират още солено езеро, разтривки, козметични процедури, джакузи, парна баня, хамам.

С новото предложение Ultra All Inclusive гостите имат достъп до всички заведения за хранене, като даже им се поставя вечеря в A-la Cart ресторант при най-малко престой от 6 нощувки. Лоби барът и този на басейна също остават разполагаем за гостите. Всеки ден закупилите си Ultra All Inclusive пакет могат да се възползват и от разнородни питиета и закуски на крайбрежната алея. Там се оферират бугери, гирос, хот-дог и форнети. Гостите с Ultra All Inclusive няма да се постанова да заплащат в допълнение за шезлонг и чадър на плажа и в аквапарка, нито пък за шоутата и концертите в амфитеатъра.

Йоана Шомова
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР