Рой Кийн твърди, че съотборниците на Хари Магуайър в Манчестър

...
Рой Кийн твърди, че съотборниците на Хари Магуайър в Манчестър
Коментари Харесай

Рой Кийн направо каза на Хари Магуайър, че плаши до смърт съотборниците на Манчестър Юнайтед

Рой Кийн твърди, че съотборниците на Хари Магуайър в Манчестър Юнайтед са „ изплашени до гибел “ заради неналичието на темпото на бранителя.

30-годишният бранител на Англия изглеждаше на път да напусне " Олд Трафорд ", откакто беше лишен от капитанското място на клуба от Ерик загар Хаг през лятото. Но Магуайър реагира възхитително и беше един от най-постоянните играчи на клуба през този сезон.

За страдание, персоналните изяви на Магуайър не бяха задоволителни, с цел да вдъхновят Юнайтед, който не съумя този сезон. Тен Хег е напрегнат преди решаващото дерби на Манчестър в неделя с Юнайтед на осем точки зад четвъртия Астън Вила в конкуренцията за квалификациите за Шампионска лига.

Тен Хег се обиди с мненията, направени от Джейми Карагър по-рано тази седмица, когато някогашният футболист на Ливърпул уточни, че игровият проект на холандеца, който включва високо пресиране на тимовете, до момента в който държи дълбока отбранителна линия, е " неосъществим " за осъществяване. Кийн към този момент се намеси в дебата и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР