Рой Кийн се пошегува, че Ерик тен Хаг е изпил

...
Рой Кийн се пошегува, че Ерик тен Хаг е изпил
Коментари Харесай

Рой Кийн твърди, че Ерик тен Хаг трябва да е пил преди интервюто след Ливърпул

Рой Кийн се пошегува, че Ерик загар Хаг е " изпил няколко чаши вино ", преди да даде оптимистично изявление след мача на Манчестър Юнайтед от Висшата лига конфликт против Ливърпул.

Отборът на Тен Хаг завоюва точка от мача в неделя следобяд и можеше даже да завоюва, в случай че не Арън Уан-Бисака позволи късна дузпа за фаул против Харви Елиът. Кийн обаче не беше изключително впечатлен от представянето, макар че плячката беше споделена.

Резултатът е евентуално нездравословен за Ливърпул, който пропусна шанса да се върне на върха в таблицата на Висшата лига. Сега те са втори след Арсенал, който победи Брайтън в събота, и единствено на точка пред защитаващия първенеца Манчестър Сити.

Това обаче не беше толкоз потребно и за Юнайтед. Отборът на Ten Hag приключва уикенда с 11 точки закъснение от петия Астън Вила със седем оставащи срещи, въпреки и с мач по-малко.

" Слушайте, явно той е изпил няколко чаши вино след мача ", сподели Кийн пред Sky Sports, откакто изгледа изявлението на Ten Hag след мача...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР