Рой Кийн нарече Ливърпул отбор на кръчмата“, след като загубиха

...
Рой Кийн нарече Ливърпул отбор на кръчмата“, след като загубиха
Коментари Харесай

Рой Кийн критикува Ливърпул за представянето на „отбора на кръчмата“ и хвърля вината върху Върджил ван Дайк

Рой Кийн назова Ливърпул „ тим на кръчмата “, откакто изгубиха от Арсенал, като капитанът Върджил ван Дайк беше набелязан за рецензия.

Червените имаха шанса да се оттеглен на върха във Висшата лига, само че демонстрираха едва показване против един от своите противници за купата. Букайо Сака последва избавения опит на Кай Хаверц, с цел да изведе топчиите напред след 14 минути.

Домакините преобладаваха през първата част, само че неуспехът им да прибавят втори гол разреши на Ливърпул да се върне в мача посредством Странен автогол на Габриел. Но голяма неточност на Ван Дайк разреши на Габриел Мартинели да върне Арсенал в предни позиции.

И Леандро Тросар приключи трите точки с брилянтно соло изпитание. Докато голът на Тросар беше впечатляваща игра от белгиеца, Кийн смяташе, че Ливърпул трябваше да бъде доста по-добър в отбрана.

„ По отношение на интензитета от първия съдийски сигнал до последния съдийски сигнал от Ливърпул при притежание и без, не мога да допускам какъв брой неприятни бяха “, възму...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР