Рой Кийн беше категоричен, че резултатът на Манчестър Юнайтед 1-0

...
Рой Кийн беше категоричен, че резултатът на Манчестър Юнайтед 1-0
Коментари Харесай

Рой Кийн се оказа на място с „много малко вероятна“ прогноза за Манчестър Юнайтед за победа на Уест Хем

Рой Кийн беше безапелационен, че резултатът на Манчестър Юнайтед 1-0 на полувремето против Уест Хям няма да остане същият – и беше потвърдено тъкмо когато Червените дяволи означиха още два.

Това беше тяхната втора победа в границите на няколко дни, откакто също видяха Вълците в средата на седмицата. Впечатляващият удар на Расмус Хойлунд подсигурява, че домакините водят в паузата, макар че " чуковете " демонстрираха доста обещания в първите 45 минути.

Отборът на Дейвид Мойс имаше своите шансове през второто полувреме, само че не съумя да ги оползотвори и бяха принудени да платят от Алехандро Гарначо, който си натрупа гол. Първото му отразено изпитание, преди да приключи бърз пробив, с цел да приключи един стабилен следобяд за Юнайтед - както Кийн предвижда.

Той сподели по Sky Sports: „ За Юнайтед, в случай че се провиснал през второто полувреме, може да си намерят проблеми. Това, което беше добре за тях до момента и през последните няколко седмици, е, че техните нападатели, техните атакуващи играчи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР