Рой Ходжсън ще остане начело на Кристъл Палас засега, след

...
Рой Ходжсън ще остане начело на Кристъл Палас засега, след
Коментари Харесай

Кристъл Палас дава последен шанс на Рой Ходжсън

Рой Ходжсън ще остане отпред на Кристъл Палас към този момент, откакто е провел диалози със притежателя Стив Париш. Това се е случило след тежкото поражение на „ орлите “ с 0:5 от Арсенал в събота. 76-годишният Ходжсън въпреки всичко е бил предизвестен, че може да бъде уволнен, в случай че резултатите не се подобрят, написа The Guardian.

Париш съществено обмисля разлъка с опитния управител, защото лондончани имат единствено една победа в последните си 12 мача. Въпреки това, босът на Кристъл Палас е разговарял с Ходжсън и го е подложил на „ градивна рецензия “, като го е уверил, че няма да подхваща крайни дейности преди идващия мач на тима, който е вкъщи против последния Шефилд Юнайтед идния вторник.

Палас падна до 15-о място в класирането, единствено на пет точки пред Лутън, който е в зоната на изпадащите, само че „ шапкарите “ имат у дуел по-малко. След Шефилд, за Кристъл Палас има дуели с като посетител на Брайтън и на „ Селхърст Парк “ против градския противник Челси. Именно тези мачове ще бъдат решаващи за бъдещето на Ходжсън.

Смята се, че Жулен Лопетеги и Стив Купър са любимците да заменят Ходжсън, в случай че той бъде уволнен. Греъм Потър, който беше видян на трибуните по време на загубата от Арсенал, също е в листата за евентуален нов управител на „ орлите “.

Roy Hodgson on thin ice after discussions with Palace chairman
— Guardian sport (@guardian_sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР