Рой Джоунс е доста уверен, че той и Майк Тайсън

...
Рой Джоунс е доста уверен, че той и Майк Тайсън
Коментари Харесай

Можеха ли Джоунс и Тайсън в разцвета си да победят Фюри и Джошуа?

Рой Джоунс е много убеден, че той и Майк Тайсън в разцвета на силите си, биха победили Антъни Джошуа и Тайсън Фюри.

51-годишният Джоунс държа купите в четири разнообразни категории. През 2003-та той влезе в историята, когато се реалокира в тежката дивизия и победи Джон Руиз, печелейки купата на WBA. Джоунс ще се завърне на кръга през септември, когато ще се изправи против 54-годишният Майк Тайсън в осемрундов демонстрационен дуел.

Макар да признава, че в настоящето състояние двамата нямат късмет против актуалните първенци, той счита, че в златните си години биха отнесли Фюри и Джошуа.

" В момента няма по какъв начин да ги победим. Ще бъде мъчно за нас да изкараме 12 рунда с който и да е от тях. Те са оптитни бойци, нелоши боксоьри. Не са с толкоз умения, колкото имахме ние на техните години.

В нашия подем на силите? Щяхме да ги победим. Човек в никакъв случай не може да е сигурен, само че евентуално щяхме да ги бием. Нашите умения бяха по-дълбоки тогава, в сравнение с са в този момент. В пика си щяхме да ги надиграем. Те са положителни бойци, уважавани и аз също го почитам за това, че са на върха. "

Фюри и Джошуа може вероятно да се изправят един против различен в два следващи конфликта през 2021-ва. Фюри първо би трябвало да преодолее Дионтей Уайлдър през декември, а Джошуа би трябвало да отбрани купите си против Кубрат Пулев в същия месец.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР