Ровещ в боклука пенсионер спести пари за 10 къщи. Живея

...
Ровещ в боклука пенсионер спести пари за 10 къщи. Живея
Коментари Харесай

Ровещ в боклука пенсионер спести пари за 10 къщи

Ровещ в боклука пенсионер спести пари за 10 къщи. " Живея непретенциозно, по този начин съм учтив! “. Това споделя 80-годишният Хайнц Б. от Дармщад. " Дори не разходвам пет евро на месец за храна. Може би ще купя олио или нещо друго, в случай че свърши. Но по-голямата част от храната ми е от боклука. Хората са разточителни и изхвърлят задоволително, с цел да нахранят цяло семейство! Например, те купуват пакет салам, хапват малко, а останалото просто изхвърлят “, разяснява Хайнц. Това заяви вестник

Той рови из кофите и събира отпадък в двора на дома си. Бившият електроинженер живее самичък, получава пенсия от 3600 евро и икономисва от безусловно всичко - храна, облекло и отмора. През зимата отоплява къщата с дървени боклуци, събрани от сметища. Няма мобилен телефон. Единствените му огромни разноски са преносим компютър и достъп до интернет, с цел да работи и гледа бизнес лекции в YouTube.

В редакцията на вестник BILD назовават Хайнц ​​ " най-странният милионер на Германия “. Бизнес моделът му се състои от закупуване и отдаване чартърен на къщи. Пенсионерът споделя, че това е най-хубавият метод за избавяне на спестяванията от инфлацията. Наскоро той е икономисал 700 000 евро и с тях купил десетата си къща. Всички те са ситуирани наоколо, тъй че човек да може да ги обиколи с велосипед. Сам прави всички нужни поправки.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР