Роузи Хънтингтън-Уайтли говори пред Extra, за да отговори на въпроса

...
Роузи Хънтингтън-Уайтли говори пред Extra, за да отговори на въпроса
Коментари Харесай

Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм чакат синът им да порасне, за да сключат брак

Роузи Хънтингтън-Уайтли приказва пред Extra, с цел да отговори на въпроса по кое време тя и нейният обичан - артистът Джейсън Стейтъм, възнамеряват да сключат брак.


" Мисля, че времето ще пристигна. Толкова дълго време бяхме съсредоточени върху работата си, а по-късно се появи Джак (синът на Роузи и Джейсън. - бел. ред.). Разбира се, че приказваме за това и в действителност го чакаме с неспокойствие. В същото време това не е главният ни приоритет. Ние сме толкоз щастливи ".

Роузи добави, че съгласно нея ще бъде " занимателно " да се оженят, когато синът ѝ и този на Джейсън порасне, с цел да може да взе участие пълноценно в празненствата.

Припомняме, че Стейтъм и Хънтингтън-Уайтли започнаха да се срещат през 2009 година През 2016 година те се сгодиха, а година по-късно им се роди наследник Джак. По-късно, през февруари 2022 година, двойката се снабди с щерка Изабела.

Роузи е с 20 години по-млада от обичания си, обаче споделя, че това въобще не пречи на връзката им. " Неговите познания и мощ са доста вдъхновяващи и привлекателни. Това е нещо, което може да се чака от мъж, който има прочут опит ", споделя тя в изявление за Glamour. " Имаме такава връзка, която въобще не се въздейства от възрастта. Работата идва и си отива, само че в случай че имаш човек, който те чака у дома и те счита за най-хубавия човек на Земята, това ти оказва помощ да продължиш напред "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР