Ротондата на националните архиви беше евакуирана в сряда следобед, след

...
Ротондата на националните архиви беше евакуирана в сряда следобед, след
Коментари Харесай

Ротондата на националните архиви беше евакуирана, след като активисти за климата изсипаха розов прах върху кутията с Конституцията на САЩ

Ротондата на националните архиви беше евакуирана в сряда следобяд, откакто двама деятели за климата изсипаха червен прахуляк върху обвивката, защитаваща Конституцията на Съединени американски щати.

Вандалският акт е осъществен малко преди 14:30 часа. локално време. Националният списък сподели, че двамата виновници са били " неотложно арестувани " от личния състав по сигурността, макар че фрагментите от случая наподобява демонстрират по какъв начин охранители чакат в близост, преди да бъде осъществен арест.

Климатични деятели изсипаха червен прахуляк върху защитната витрина с Конституцията на Съединени американски щати. (Форд Фишер)

„ Ротондата на националния списък е светилището на основополагащите документи на нашата нация “, сподели в изказване доктор Колийн Шоган, архивист на Съединените щати. „ Те са тук за всички американци, с цел да видят и схванат правилата на нашата нация. Ние одобряваме сходен вандализъм доста съществено и ще настояваме причинителите да бъдат преследвани с цялостната суровост на закона. “

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР