Ротират ценностите според конюнктуратаОпитваме се да дадем една смислена дясна

...
Ротират ценностите според конюнктуратаОпитваме се да дадем една смислена дясна
Коментари Харесай

“Синя България”: ППДБ се изкарват жертви на ГЕРБ и ДПС

Ротират полезностите съгласно конюнктурата
Опитваме се да дадем една смислена дясна опция на този разпад на политическото, ППДБ се ще се пробват да се изкарат жертви на ГЕРБ и Движение за права и свободи, съобщи Иван Сотиров от “Синя България ” - групировката, която се преименува от “Синя София ” и издигна Вили Лилков за кмет на столицата на предишните кметски избори.

“Идеята на ППДБ, че те ще получат безвъзмезден обяд, че ще получат поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи просто ей по този начин, с цел да ръководят и с цел да си обслужват своите олигарси и че няма да платят сметката - е неуместна. Пуснаха ги 9 месеца, тъй като видяха, че те са некомпетентни и алчни, с цел да се види, че те не са по-различни. Това, което се виждаше още от началото, е, че има една упоритост от страна на ППДБ да ръководят без ГЕРБ по ГЕРБ-аджийски ”, сподели пред БНР Иван Сотиров. “В България партиите са се изродили в едни корпоративни олигархични структури, при които няма ценностен конфликт. Лепят се етикети - леви, десни, либерали, обществени партии. Но всъщност виждаме, че тези хора могат да ротират полезностите и целите си съгласно конюнктурата и съответния интерес ”, уточни още Иван Сотиров.

Свръхкорупцията идва от свръхдържавата, акцентира още той. Сотиров дефинира като операция обяснението, че основаването на различни политически планове е прахосване на гласове.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР