Ротацията трябва да се случи, заяви днес, 10 януари, вицепремиерът

...
Ротацията трябва да се случи, заяви днес, 10 януари, вицепремиерът
Коментари Харесай

Мария Габриел: Ротацията трябва да се случи, и то по спокоен начин

Ротацията би трябвало да се случи, съобщи през днешния ден, 10 януари, вицепремиерът и министър на външните работи МарияГабриелпред български публицисти в Мароко, където е на работно посещаване, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ротацията би трябвало да се случи, и то по спокоен метод, с цел да дадем на страната и жителите чувство за непоклатимост и резистентност ", сподели МарияГабриел.

МарияГабриелподчерта, че е належащо съдружното съглашение да се съблюдава.

" Преди да разгледаме въпроса за държавното управление, би трябвало да обърнем внимание на три водещи фактора - каква работа е приключил съответният министър, какво считат жителите, тъй като те са най-важни, и трето, да държим на положителните връзки с партиите, които поддържат държавното управление в Народното събрание. Всички би трябвало да си държим на думата и да съблюдаваме каквото сме дали обещание и министър председателят Николай Денков би трябвало да стане след ротацията вицепремиер ", съобщи тя.

Тя не разяснява догатките, че Асен Василев може да стане вицепремиер, нито опцията за включване на Движение за права и свободи в държавното управление.

Вместо това МарияГабриелизтъкна положителните резултати на настоящия кабинет. Тя също така уточни, че е потвърдила, че не се поддава на провокации.

" Запазваме успокоение, България има потребност от това ", сподели в умозаключение МарияГабриел.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР