Ротацията няма да се случи преди евроизборите! Това заяви пред

...
Ротацията няма да се случи преди евроизборите! Това заяви пред
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Ротацията няма да се случи преди евроизборите!

Ротацията няма да се случи преди евроизборите! Това съобщи пред БНР някогашният ръководител на Народно събрание и някогашен депутат от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов.

„ Ще се бави ротацията до евроизборите. Има един факт – бюджет, той се одобри, само че той би трябвало да се разпределя и по тази причина е „ 50 на 50″ – занимаваме се със себе си, а не с това, което хората избират “, добави още той.

„ Това, че има власт, наречена управническа от Министерски съвет, значи ли, че делба на държавния бюджет е политика? Ако това е по този начин, аз няма какво да разисквам. Отстрани видяно, това е толкоз неприятно да си поделят някои хора властта – държавни пари. Това ли е политиката и това ли е смисълът да сме в политиката? “, посочи Рашидов.

По-рано Рашидов разкритикува сглобката:

„ Вие от тази сглобка да сте чул думите „ общество “ и „ народ “? Там всеки желае да се изкара по-и най- от другите “, сподели Рашидов. И добави, че щом в живота си хората не усещат никаква смяна към по-добро, значи това политическо говорене няма никакво значение.

Скулпторът сподели още, че евентуално повече няма да върви да приказва по телевизионни студия, тъй като се уморил да приказва за политика, която не ражда нищо.

Източник – БНР

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР