Ротация ще има, въпросът е как ще седнем обратно в

...
Ротация ще има, въпросът е как ще седнем обратно в
Коментари Харесай

Диана Дамянова: ПП-ДБ и ГЕРБ ще се разберат, защото Борисов няма причина да отиде на избори

„ Ротация ще има, въпросът е по какъв начин ще седнем назад в скута на Пеевски. В момента това, което легитимира ръководството на ПП-ДБ, е обещанието за правосъдна промяна “, разяснява PR-експертът Диана Дамянова.
„ Беше време да се направи съдружно съглашение. Истината е, че електоратът на ПП-ДБ не беше подготвен да признае думата „ коалиция “, скриха я зад думата „ сглобка “. Сега е пристигнал моментът и е редно да подпишат някакъв контракт “, коментира още Дамянова, представена от novini.bg.
„ Силата, с която замахна ПП-ДБ, с цел да подмени договореностите, които към този момент ги имаше написани на хартия, дава в този момент противоположна мощ на Борисов “, коментира тя.
Според нея ПП-ДБ и ГЕРБ ще се схванат, тъй като Бойко Борисов няма причина да отиде на избори, защото след тях ще се окаже в идентична обстановка. В същото време ПП-ДБ пък ще се окажат с още по-малък %.
„ Избирателят е много придирчив – той не желае да бъде лъган. В момента се губи тази част от електората, която разчиташе на това Политическа партия да санкционират Борисов “, разяснява Диана Дамянова.
Според нея и Движение за права и свободи не е подготвена да отиде на избори, тъй като те желаят да се разширят и да вземат по-видимо място в политическия живот.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР