„Ротационното председателството на Германия на Съвета на ЕС идва в

...
„Ротационното председателството на Германия на Съвета на ЕС идва в
Коментари Харесай

Майдел: Още в началото на германското председателство трябва да бъде финализиран планът за възстановяване на Европа

„ Ротационното председателството на Германия на Съвета на Европейски Съюз идва в много сложни времена освен за Европа, само че и за света. Надявам се още при започване на председателството да се откри консенсус по най-спешния въпрос за възобновяване на Европейски Съюз след рецесията с ковид “.

Това съобщи българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по във връзка започващото през днешния ден, 1 юли 2020 година, председателство на Германия на Съвета на Европейски Съюз. Очакванията на Съюза са огромни, а главните тематики са коронавирусът и икономическите последици от него, бюджетът на Европейски Съюз за интервала 2020-2027г. и договарянията за връзките с Англия след Brexit.

„ За България е значимо да се вземат решения по-бързо, с цел да стартират средствата да се влагат от 1 януари “, споделя още българският евродепутат, който ще взе участие в разискванията на програмата на немското председателство в Европейския парламент на 8 юли 2020 година

Ева Майдел: Средствата от Европейски Съюз са исторически късмет за рационализация на стопанската система и производството ни

„ Европейски Съюз има съдбоносно значими задания до края на годината. Всеки ден закъснение ще коства милиони на стопанските системи ни. Вярвам, че Германия има капацитета и опциите да направлява този комплициран прожес по взимане на решения “, безапелационна е Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по, представена от пресцентъра на ГЕРБ.

Останалите цели на председателството са ориентирани към реализиране на прогрес по три съществени целта: Зеленият пакт за запазване на климата, дигитализацията, както и по-силен глас на Европейски Съюз във външнополитически проект в връзките с Африка и Китай. През идните месеци е значимо да се вземат и решение за конференциите за Бъдещето на Европейски Съюз.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР