Ротационната форма на управление е изненада. Не знам до колко

...
Ротационната форма на управление е изненада. Не знам до колко
Коментари Харесай

Донев: Служебното правителство е готово да се сбогува с Министерския съвет

Ротационната форма на ръководство е изненада. Не знам до какъв брой ще е сполучлива, тъй като нашата Конституция не е готова за сходно нещо, одобрявам го като джентълменско съглашение.

Това разяснява пред публицисти служебният министър председател Гълъб Донев малко след края на тържествената гала пред Национална библиотека " Св. св. Кирил и Методий ". 

Той акцентира, че служебното държавно управление е готово да се сбогува с Министерски съвет и постовете, които заема незабавно, откакто Народното събрание гласоподава постоянно държавно управление. 

Служебният министър председател съобщи, че една от главните задания на бъдещия кабинет е пази българското слово, да взема решение проблемите пред българските жители и бизнес. И напомни:

" Това, което ние направихме за тези месеци е да осигурим умерено среда за жителите и бизнеса ". 

По подов днешния празник той разяснява, че в този момент милиони хора от целия свят пишат на Кирилица, само че малко хора знаят, че тя е основан във Велики Преслав.

" Ние сме дали освен писмеността на света, само че и книжовността. Не знам различен народ по света да има такова достижение, с което да се гордее. Георги Костадинов. Това е още един огромен подарък за българската просвета. Честита на премия ", посочи той. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР