Ротари клуб-Дупница ще направи дарение за ин витро процедури на

...
Ротари клуб-Дупница ще направи дарение за ин витро процедури на
Коментари Харесай

Ротари клуб-Дупница дарява 4300 лв. за ин витро процедури

Ротари клуб-Дупница ще направи подаяние за ин витро процедури на нуждаещи се фамилии и фамилни двойки от община Дупница, оповестиха от организацията.

„ По време на акцията, която организирахме, бяха събрани 4300 лева Ще дарим средствата за ин витро процедури – от няколко години работим с фондация „ Искам бебе” и ще подпомогнем тяхната идея. Ще участваме и в други акции. Целта ми като президент на Ротари клуб е да бъдем потребни. Ще оказваме помощ на деца и възрастни, на хора в неравностойно състояние. Ротари е най-голямата неправителствена организация в света и желая да използваме капацитета ѝ да вършим положителни неща, да осъществяваме планове за развиването на нашия град и региона”, сподели президентът на клуба Николай Златарски.

Бизнесменът Николай Златарски е новият президент на Ротари клуб в Дупница, който ще управлява 1 година – от 1 юли. Златарски е поел управлението на публична гала в парк „ Рила “ в града. Огърлицата, знак на отговорността на управленческите решения, е предадена на Златарски от досегашния президент Славчо Павлов, предприемач и някогашен общински консултант в Дупница. Павлов е получил от Златарски като подарък ротариански часовник. Церемонията е извършена на 20-ия рожден ден на Ротари клуб-Дупница в градския парк „ Рила”. Присъствали са 101 посетители, измежду които ротарианци от клубовете в Горна баня, Кюстендил, Самоков, Сандански.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР