Ростов разгроми с 4:1 и продължи възходящото си представяне в

...
Ростов разгроми с 4:1 и продължи възходящото си представяне в
Коментари Харесай

Ростов шамароса Динамо с хеттрик на Полоз

Ростов разгроми с 4:1 и продължи възходящото си показване в съветското състезание. Хеттрик на обезпечи впечатляващия триумф на домакините, а динамовци записаха най-тежката си загуба от старта на акцията.

В предходният кръг Ростов изненада като посетител, а с днешния триумф излезе на 4-о място в класирането. Отборът на има 29 точки, с колкото е и третият. Динамо пък прекъсна серия от 4 мача без загуба и не съумя да излезе пред Спартак в таблицата.
Гостите от Москва можеха да поведат още в 1-ата минута, когато изскочи на добра позиция, само че неговият удар прати топката в страничната мрежа. Динамо рядко организираше положителни офанзиви, а в средата на полувремето се контузи и на неговото място влезе.

Ростов поведе в 35-ата минута. Домакините получиха дузпа за нарушаване на против. Халфът на Динамо се опита да предотврати центриране от страна на Терентиев, само че го препъна и Сергей Лапочкин уточни бялата точка, а Полоз не сбърка.

Матч окончен. 4:1
— ФК «Динамо» Москва (@fcdynamo) Направените смени не помогнаха на Динамо да обърне хода на мача. Ростов ловко използваше свободните пространства в противниковата половина и стигна до още три гола. В 71-ата минута Полоз за повторно се разписа от дузпа. Този път виновникът за наказателния удар беше резервата Плиев. Само три минути по-късно Полоз оформи хеттрика си с добавка от близко. 4:0 направи, а осъществя от дузпа в добавеното време почетното попадение за Динамо.

В идващия кръг Ростов ще одобри, а на Динамо следва домакинство на.

Премиер Лига 16 кръг, събота 28 ноември  ФК Ростов 4:1краен резулат  Динамо Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР