Ростелеком информационни технологии“, която е част от Ростелеком“, може да

...
Ростелеком информационни технологии“, която е част от Ростелеком“, може да
Коментари Харесай

Ростелеком обмисля навлизане на руския пазар на лаптопи с устройства с марката „Iron“

„ Ростелеком осведомителни технологии “, която е част от „ Ростелеком “, може да се включи в производството на компютри и по-специално преносими компютри, оповестява съветското издание РБК.

През януари „ Ростелеком осведомителни технологии “ записва две търговски марки в тази категория. Едната комерсиална марка е показана с думата „ Iron “ (желязо), а другата – с изображение на черен цвят, наподобяващо леке.

„ Ростелеком “ отхвърли да удостовери или отхвърли проектите за лично произвеждане на компютърна техника.

Компанията означи обаче, че компанията организира доста проучвания и разработки, както и пилотни планове и до момента в който не бъде взето решение, информация за тях не се разкрива. Компанията ще разгласи проектите си за развиване на индустриалния клъстер като част от тактиката на компанията до 2030 година. Производственият клъстер на Ростелеком включва Elektra, NPO RTT и Bulat – фирмите създават редица артикули, в това число телекомуникационно съоръжение. Замяната на вноса на съоръжение за мобилни връзки, най-вече базови станции се смята за най-важната област.

Във видеоклипа нагоре не се загатват техническите характерности на устройството и датата на стартирането му на пазара.

От 1 януари до 19 март 2024 година потребителите в Русия са купили 682 000 преносимия компютър на стойност 45 милиарда рубли (449 млн. евро). За същия интервал на предходната година броя е надлежно 631 000 и 35,2 милиарда рубли (351 млн. евро).

В момента в Русия навлизат огромни китайски компании с огромни маркетингови бюджети и промоционални тактики. На новите локални играчи на пазара ще им бъде мъчно да им се опълчват, само че те могат да разчитат на избран пазарен дял. По-рано стана известно, че Yandex Market стартира да продава преносими компютри под личната си марка Lunnen – те са създадени в Китай.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР