Росица Маринова е новият ВрИД директор на Общинско предприятие Стопанисване,

...
Росица Маринова е новият ВрИД директор на Общинско предприятие Стопанисване,
Коментари Харесай

Най-голямото открито тържище в България с нов шеф

Росица Маринова е новият ВрИД шеф на Общинско дружество " Стопанисване, поддържане и създаване на общински пазари и борси " в Димитровград, оповестиха от кметството. ​Маринова е досегашният основен счетоводител на предприятието, в което е и най-голямото намерено пазарище в България - Неделния пазар.

Новата шефка има бакалавърска и магистърска степени от два университета по специалностите стопанско ръководство и бизнес администрация.

Рокадата е по молба на досегашния шеф Ангел Колев, който е един от най-дългогодишните чиновници на предприятието, прецизираха от общинската администрация. Той ще продължи да извършва управителни функционалности в предприятието като уредник на зеленчуков пазар. Тържището работи със доста по-малък размер от търговци, защото е един от трите пазара, стопанисвани от Общинското дружество.

Ангел Колев изпълняваше длъжността от 2017-та., като 10 години преди този момент работи в най-голямото намерено пазарище в страната като основен механически уредник. От през днешния ден на длъжността основен механически помощник е назначен Живко Томов, който идва от системата на Министерство на вътрешните работи. ​
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР