Росица Кирова от ГЕРБ взе отношение относно руската ваксинаНачинът, по

...
Росица Кирова от ГЕРБ взе отношение относно руската ваксинаНачинът, по
Коментари Харесай

Депутатката, която бе изгонена от ИТН, след като се качи в джипа на Борисов: Това е една популистична идиотщина

 Росица Кирова от ГЕРБ взе отношение по отношение на съветската ваксина

Начинът, по който протече дебата за това дали България да договаря за Sputnik V ми подсети някои неща от последната една година. Поведението на обществени субекти, които могат да образуват публичното мнение, които от март месец предходната година повтарят, че коронавирус няма, че е безсрамие да бъдат имунизирани българските жители и това го вършиха от телевизионния екран дълго време.

" Това бяха доста български субекти, които имаха достъп до електронни медии. Не мисля, че е нужно да ги загатвам. Дълбоко ме потресе тази перфидна, популистична идиотщина, която се случва в тази зала, тъй като ние си приказваме, че има потребност от някаква ваксина, само че един огромен % от българските медии обясняваха, че имунизациите, когато ни задължават да се имунизираме, нарушават правата ни като жители ", изясни тя. 

" Безсмилено и безумно си губихме времето през последния един месец. Сътворихме един закон, по чиито правила може да попаднем в една парламентарна и конституционна рецесия. Тогава кой ще понесе отговорност? ", сподели още Кирова.

Росица Кирова беше изгонена от партията на Слави Трифонов " ИТН ". Това се случи, откакто Кирова се вози в джипа на Борисов, а по-късно пи кафе с премиера, който инспектира ремонта на пътя Видин - Ботевград. Кирова беше регионален кординатор на Има Такъв Народ за Видин. След това Борисов я предложения в ГЕРБ и стана техен народен представител в 45-то национално заседание, което просъществува един месец.

Народното събрание отхвърли плана за решение за възлагане на Министерски съвет обезпечаването на достъп на българските жители до съветската ваксина против COVID-19 " Спутник V “, импортиран от Българска социалистическа партия. " За " гласоподаваха 83 депутати, " срещу " - 69, " въздържал се " - 56.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР