Росица Кирова от ГЕРБ направи много силен коментар за краткия

...
Росица Кирова от ГЕРБ направи много силен коментар за краткия
Коментари Харесай

Росица Кирова с коментар за краткия живот на НС, готви сериозен удар за Тошко Йорданов

Росица Кирова от ГЕРБ направи доста мощен коментар за късия живот на 45-то Народно заседание (НС), новите партии в него, абсурдът с Тошко Йорданов и протичащото се към „ очевидеца “ на Мая Манолова.

„ И какво? За какво ни поздравявате – за това, че издържахме 9 дни “, сподели Кирова в утринния блок на bTV.

„ Този парламент се оказа за мое надълбоко страдание на равнището на българската реалност. Очаквах повече. Очаквах извадката да не бъде такова трагично отражение на цялата ни народопсихология.

Ниски духом – доста хора събрани на едно място “, сподели Кирова за обстановката и новите депутати в Народно събрание.

„ От устата на този господин излязоха думи и изказвания, а не истини.

Притесних се когато започнах да го виждам – мислех си „ Боже, не е допустимо това да се случва! “. Притесних се за себе си, за децата ми, за хората в България.

Жичкаджия да каже, че родителите са си дали на вятъра парите за обучение на децата си е потресаващо.

Потресаващо е, в случай че това е равнището на българския бизнес и то на тези, които имат искания, че са борци за правдивост “, по този начин Кирова разяснява думите на „ очевидеца “ на Мая Манолова – Светослав Илчовски.

„ Аз очевидно не съм задоволително близка на премиера в оставка Бойко Борисов, тъй като в никакъв случай не съм ходила на сбирки с него “, с подигравка съобщи депутатът от ГЕРБ във връзка изказванията на Илчовски.

„ И аз съм виждала кюлчетата на фотография “, сподели пък Росица Кирова като визираше думите на Илчовски.

И Манол Пейков от „ Демократична България “, който също бе в студиото, разяснява тарапаната в петъчната Комисия на Манолова: „ Разбира се, че това, което се случи през вчерашния ден, е предизборна акция. Със сигурност има неща, които са плод на въображението на този човек.

За Манолова това в действителност е значима предизборна акция “.

„ Селска, махленска и грозна сцена – това е! Мисля, че шоуто на Мая Манолова би трябвало да бие по рейтинг шоуто на Слави Трифонов “, сподели още Кирова.

Тя отговори и на въпрос ще съди ли Тошко Йорданов: „ Това е ясно. Мисля, че съм го казвала и няма да го разясня. Да, несъмнено! “.

Преди време сценаристът на Слави насочи грозна клюка към Кирова, а по-късно се извини. По този мотив синът ѝ напряко съкруши ръководителя на ПГ на „ ИТН “ със мощни думи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР