Росица Кирова е изпратила днес писмо до вицепремиера и министър

...
Росица Кирова е изпратила днес писмо до вицепремиера и министър
Коментари Харесай

Росица Кирова сезира Христо Алексиев „за нетърпимата ситуация“ с трафика около Дунав мост във Видин

Росица Кирова е изпратила през днешния ден писмо до вицепремиера и министър на превоза и известията Христо Алексиев във връзка нетърпимите проблеми с трафика към Дунав мост при Видин.

Тя показва, че предшественикът на Алексиев се е крил три месеца от отговора на този въпрос.

„ Докато ръководството бездействаше, хората от Северозапада всеки ден сме очевидци на километрични колони от товарни коли по околовръстния път на Видин и преди входа към града, които затрудняват напредването и основават обстановки за пътни произшествия. Очаквам новият министър да прояви интензивност, тъй като нашето самообладание се изчерпва. Каквито и старания да са нужни, въпреки всичко става дума за организация на локално равнище и за дипломатически старания за общи процедури с Румъния ”, написа Кирова във фейсбук.

Тя е безапелационна, че като водач на гражданско съдружие „ Единни за смяна “, тя и нейните съидейници са подготвени за подпомагане както постоянно, когато е ставало дума за възстановяване на живота на хората от района.

„ Ситуацията е нетърпима и в тази ситуация освен удобството, само че и живота и сигурността на стотици, работещи във Видин жители от близките обитаеми места са сложени в риск. Да решим казуса дружно. Но да го решим незабавно ”, приключва Кирова.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР