Роси Кирилова още няма 60 години (на 59 е), а

...
Роси Кирилова още няма 60 години (на 59 е), а
Коментари Харесай

На живо не можаха да я познаят: Какво се случи с хубавата Роси Кирилова?! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ от вчера)

Роси Кирилова още няма 60 години (на 59 е), а нейни симпатизанти не можаха да я познаят като я видяха онлайн. Това се случи нощес, освен това относително на мрачно, по време на шоуто " Капките ". Нежната Росица Кирилова беше в публиката, с цел да види по какъв начин ще я имитира Христо Петков, само че множеството хора гледаха не него, а нея...

Росито е радикално изменена, а лицето й е като надуто, все едно е балон. Разбира се, това не е недостатък от някаква алергия или нещо друго, а проблем, за който даже си е платила. Кирилова очевидно е наблъскана с такова количество филъри, че лицето й едвам мърда, а очите й са съвсем затворени.

Знаем, че тя от дълго време се разкрасява и се пробва да се бори с бръчките и отпущането на кожата, само че се притесняваме, че не е заложила на добър експерт и резултатът е изтъкнат. Устните на Роси също са поправени, само че не са толкоз страшни, колкото бузите и скулите, разясняват очевидци.

" Гледах я и не имах вяра на очите си. Каква хубавица беше, кукла, а в този момент?!... Защо си предизвиква това толкоз млада, като стане на годините на една Йорданка Христова да вземем за пример, ще е като спаружена старица. А гледайте я Данчето каква е красавица и по какъв начин цъфти на своята възраст, тъй като не се е помпала като невидяла ", разискват източниците.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР