Росенец“ става тема, когато няма други аргументи. Така от ГЕРБ

...
Росенец“ става тема, когато няма други аргументи. Така от ГЕРБ
Коментари Харесай

Желязков отговори на ПП за нефтеното пристанище: Росенец става тема, когато няма други аргументи

„ Росенец “ става тематика, когато няма други причини. Така от ГЕРБ дадоха отговор на рецензиите на някогашния министър председател и съпредседател на „ Продължаваме промяната " Кирил Петков, че партията на Борисов е дала „ нефтеното пристанище на концесия на цената на три магазина в мола “.

Росен Желязков от ГЕРБ изясни, представен от БНР, че тематиката се вади, когато някои политици нямат защо друго да се заловен.

" Когато няма други причини, внезапно откриват, алелуйя, тематика от 2011 година Като няма защо друго да се заловен някои политици, те дебаркират незабавно на „ Росенец “ и стартират да се въргалят по тематиките, свързани с „ Росенец “. А що се отнася до цената на нефт към бензин, дизел, газьол и така нататък, може би той би трябвало да беседва с господин Асен Василев, който организира много срещи в " ЛУКОЙЛ " първоначално и несъмнено има повече информация, както за инфраструктурата, по този начин и за ценообразуването, " разяснява той.

Росен Желязков напомни, че болшинството в предходния парламент е можело да смени състава на Комисията за защита на конкуренцията.

" Смяната е извънредно в пълномощията на Народното събрание. Както предишното болшинство съумя да промени закона, имаше и опцията да гласоподава и промени в състава на комисията, само че трябваше да го направи по транспарантна процедура, която явно не им се отдаде. Ако желаеха, можеха да сменят състава на комисията, само че явно, те или не могат или не желаят, с цел да имат дъвка, " изясни още някогашният министър на превоза в третото държавно управление на Бойко Борисов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР