Росенец се превърна в една политическа дъвка, а за някои

...
Росенец се превърна в една политическа дъвка, а за някои
Коментари Харесай

Симеонов: Росенец се превърна в политическа дъвка, но НФСБ ще реши проблема

" Росенец " се трансформира в една политическа дъвка, а за някои - в политически трамплин. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов по време на конференция в Бургас. Симеонов уточни, че въпросът със строителството в парка е бил подложен от партията още през 2015-а година, само че след подаването на сигналите не е последвала реакция.

" Изведнъж през предходната година някой се сети, че там има нещо нелегално и потегли да подвига звук - неприятно няма. Напротив - аз поздравих Христо Иванов за дейностите, които още веднъж сложиха на дневен ред въпроса, само че желая да ви напомня, че Християн Митев, дружно с починалия Валентин Касабов, още през 2015 година отидоха и желаеха пояснения за съществуването на бариерата, както и направиха редица други дейности в качеството си на народни представители ", уточни Валери Симеонов.

" С повишение на напрежението през предишното лято тази тематика беше повдигната. Искам да ви обърна внимание върху развиването на този скандал - развиване няма. Няма, тъй като се гони чисто политическия резултат. Ако има решение - то е в нашите папки. Очаквайте го скоро ", съобщи водачът на НФСБ.

" Тези, които подвигнаха звук, за жалост, го използваха като чисто политически трамплин, разчитайки на митингите на жълтите плочки. Искаха по някакъв чудодеен метод да се изстрелят във властта, по късата писта. Включително и някои общински съветници от Бургас. Решиха, че това е моментът, в който могат да влязат във властта без избори. Не се получи. От самото начало декларирам, че няма по какъв начин една законна власт да бъде свалена с подобен вид митинги, в случай че тя самата не реши. Ние ще си приключим мандата и ще решим казуса в " Росенец ", добави водачът на НФСБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР