Росенец бе съвместна акция на Христо Иванов и Доган. Това

...
Росенец бе съвместна акция на Христо Иванов и Доган. Това
Коментари Харесай

Асим Адемов: Росенец бе съвместна акция на Христо Иванов и Доган

Росенец бе взаимна акция на Христо Иванов и Доган. Това съобщи в предаването " Студио Actualno " евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. Той направи разбор на последните събития към митингите в България и показа че съгласно него акцията на Росенец е взаимно проведена от Христо Иванов и Ахмед Доган.
Адемов смята, че партия " Атака " е сменена от сценаристите на политическия развой с партия " Да, България ".
" Имаше откровено предпочитание у младежите да засилят измененията към по-добро в България. С течение на времето обаче това откровено предпочитание беше потопено в партийни пристрастия ", сподели евродепутатът.
По думите на Адемов изпусната имитация за Маджо разяснява кой стои зад митинга. Има подозрение и за индивида от Дубай, както и за индивида от Белград, сподели Асим Адемов.
" Познавайки добре ситуацията в смесените региони, дръзвам да кажа че това, което се разигра на Росенец, бе проведено от Движение за права и свободи и Христо Иванов. По-рано тази роля играеше " Атака ", само че към този момент ги няма на политическата сцена. Сценаристите замениха " Атака " с партия " Да, България ", с цел да вдигнат рейтинга и на Движение за права и свободи, и на Христо Иванов ", изрази мнение Асим Адемов.
Изпусната имитация за Маджо надали е сюжет. По самата реакция на господин Иванов си вършим извода, че беше много обезпокоен от това, което влезе в кадър. Впоследствие даде няколко противоречащи си версии и това го дискредитира в очите на протестиращите, смята Адемов.
Евродепутатът съобщи, че младежите на митинга би трябвало да се разграничат от политиците там. Хасим Адемов уточни, че честите избори спомагат за построяването на демократично общество, само че влизане в серпантина на избори, в този момент няма да е добър ход за страната.
Повече по тези и други тематики гледайте във видеото:

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР