Росен Плевнелиев съобщи пред NOVA, че следващата седмица ще има

...
Росен Плевнелиев съобщи пред NOVA, че следващата седмица ще има
Коментари Харесай

Плевнелиев: Следващата седмица ще има среща между ГЕРБ и ПП

Росен Плевнелиев заяви пред NOVA, че идната седмица ще има среща „ пред камери “ сред ГЕРБ и „ Продължаваме промяната “. „ Г-н Борисов няма да участва. Още е рано за лидерска среща “, изясни той, само че посочи, че от името на ГЕРБ ще участва Томислав Дончева, а на Политическа партия – Петков и Василев.
Прочетете още
„ Двете политически партии стартират да си приказват. Което ние намираме за извънредно положително, ние няма да присъстваме на тази среща, само че тя ще се състои “, увери президентът от интервала 2012-2017.

Соломон Паси пък съобщи, че България би трябвало да постави всички старания да си върне територията към устието на река Камчия, която е „ съветски анклав с размерите на Ватикана “.

„ Това е ахилесовата пета на България, поради която Путин може да реши да нападна нашата страна “, предизвести той.

По отношение на договарянията за сформиране на кабинет Росен Плевнелиев уточни, че шансът това да стане с трети мандат, връчен на „ Демократична България “ (ДБ) е огромен.

„ Това е един доста сериозен вид, доста сериозен късмет. Ако Демократична България вземат мандата, те автоматизирано ще бъдат подкрепени от ГЕРБ и Политическа партия. Те могат да сформират едно доста солидно държавно управление, което да направи чудеса “, сподели той и добави, че след осъществяването на най-важните цели това държавно управление може да се разпусне тъкмо преди локалните избори.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР