Росен Плевнелиев, президент на страната (2012-2017 година), остро критикува дейността

...
Росен Плевнелиев, президент на страната (2012-2017 година), остро критикува дейността
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев разкритикува остро Румен Радев

Росен Плевнелиев, президент на страната (2012-2017 година), остро подлага на критика активността на президента Румен Радев и акцентира, че той не извършва главните отговорности на институцията - да е знак на салдото, да има открояваща се външнополитическа роля и да има сплотяваща вътрешнополитическа функционалност.

В деня, в който се навършват две години от встъпването на Румен Радев в служба, предшественикът му изясни, че неуспехът на президента не може да бъде триумф за нито един от българските жители, по тази причина се надява, че на " Дондуков " 2 ще има смяна в курса.

" На днешната дата всички президенти до момента даваха конференции, с цел да отчетат какво е свършено през годината, само че президентът Радев реши да не прави конференция. За мен това е ненапълно обяснимо, тъй като се чудя какво би отчел като свършено в тези две години, през които той, съгласно мен, игра ролята на опозиционер, а не на президент. Все още се надявам, че военачалник Радев ще се трансформира в президента Радев ", заяви Росен Плевнелиев, представен от БНР.

Той беше в Русе, с цел да изнесе лекция, отдадена на специалностите на бъдещето и развиването на стопанската система.

/ novini.bg

 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР