Росен Плевнелиев обяви, че е останал дълбоко разочарован от десните

...
Росен Плевнелиев обяви, че е останал дълбоко разочарован от десните
Коментари Харесай

Плевнелиев: ДБ ме унижи като десен избирател, да си изберат Мая Манолова за шеф

Росен Плевнелиев разгласи, че е останал надълбоко отчаян от десните в столицата и държанието им за балотажа. Той непосредствено упрекна Демократична България за разделянето вдясно и зца това, че се е почувствал унизен като десен гласоподавател.

" Трудно мога да споделя своето надълбоко оскърбление като дясно мислещ човек от това управлението на Демократична България да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Ами, напряко да си изберат Мая Манолова за началник и да вървят напред и да се знае кой - кой е " , възмути се някогашният президент в залата на НДК по време на националната следизборна среща на ГЕРБ за разбор на резултата от локалния.

" ГЕРБ сътвори здрав пиедестал на всички вероятни равнища, пазете го, единството е над всичко ", посъветва актива на ръководещата партия той. И установи, че при десните повече от 20 години следим " его след его ". " Останете дружно, тъй като имаме задача ", прикани още Плевнелиев.

Той разгласи още и същинската причина за загубата на Благоевград, където към този момент ще ръководи кмет, подсилен от Българска социалистическа партия.

" Боли ме за Благоевград ", призна още Плевнелиев, който е родом от този край, и сподели, че е разговарял с хиляди благоевградчани. " Искам да кажа същинската причина - даже не е това видео ", загатна той за танца с банкноти на чело в кръчмата с присъединяване на някогашния кмет Камбитов.-->

" В Благоевград, за жалост, в последните 4 години не се сътвори нито едно добре платено работно място. Днес Благоевград и Видин са двата града с най-нисък приход на човек и са на дъното на класацията в България и Европейски Съюз ", заключи Плевнелиев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР