Росен Плевнелиев: Не може, не бива и няма да има

...
Росен Плевнелиев: Не може, не бива и няма да има
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Не може, не бива и няма да има избори 2 в 1


Росен Плевнелиев: Не може, не трябва и няма да има избори 2 в 1.

„ Това, което виждам са напрежения всевъзможни в доста и най-различни направления.

Но ще кажа по този начин – не може, не трябва и няма да има избори 2 в 1 с европейските избори “,

сподели в „ Денят стартира с Георги Любенов “ някогашният президент Росен Плевнелиев.

„ Ако има някаква политическа логичност останала, в случай че има възприятие за самозапазване в политическите водачи на евроатлантическите партии,

то не трябва да има избори 2 в 1 и те би трябвало да вземат решение своите несъгласия по един либерален

метод пред обществото “, уточни той.

По думите му през последните месеци „ се нагледахме на ниска политическа просвета, думи, които не трябва да се чуват от най-високата естрада.
Кой на кого седял в скута или делкания, или сглобки “.
Определи прехвърчащите реплики и словесни борби сред политическите съперници като „ стая, цялостна с деца, които се бият и си раздават плесници и юмруци “.

„ Народът не чака сходно хулиганско отношение. Моят съвет към тях е малко повече мъдрост и примирение “, сподели Росен Плевнелиев.

Според него меморандумът е „ несъмнено най-лошото, което те можеха да произведат “.

„ Не се прави по този начин, че вие отнякъде да хвърлите един документ по мейла на някой, който считате, че в идващите 9 месеца би трябвало да бъде сътрудник, с цел да вземе историческото решение България да влезе в Еврозоната. Ако са търсили абсурда – те го създадоха сами “, безапелационен е някогашният президент.

По тематиката за скандалните разкрития към групата на Нотариуса, Росен Плевнелиев мисли, че има заплаха от „ замитане под килима “.

Бившият президент мисли, че синхронът, който показват ГЕРБ и Движение за права и свободи, не се харесва изключително от техните гласоподаватели. Смята също, че ежедневните договаряния сред ПП-ДБ и Движение за права и свободи унищожават репутацията на „ Продължаваме промяната “. За избора на нови ръководители на Движение за права и свободи, Плевнелиев изрече мнението, че е „ изумен за какво Кючук не е подложен на по-високите етажи в Движение за права и свободи “.

За възможния политически план на Румен Радев, Росен Плевнелиев беше безапелационен, че той от дълго време съществува на локално равнище и е въпрос на време да бъде официализиран.

„ Този план съществува. Питайте на локално равнище! Хората ще ви кажат „ хората на Радев, хората на Радев, хората на Радев обикалят, ние се сблъскахме с тях, тук и там. Въпросът е кой е верният тайминг, с цел да го официализира “, уточни Плевнелиев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР