Росен Модев е роден през 2010 година, играе като вратар

...
Росен Модев е роден през 2010 година, играе като вратар
Коментари Харесай

Лигата на талантите посети роден вратар в академията на Челси

Росен Модев е роден през 2010 година, играе като вратар и към този момент две години и половина е част от академията на Челси. Той е от футболно семейство и е трето потомство вратар. Дядо му е пазил за Славия, а татко му Ивайло Модев е младеж на Левски и с мачове в професионалния футбол у нас.

Екипът ни посети базата Кобъм, където " сините " от Лондон упражняват, а Росен описа за подготвителния развой и съотборниците си. Родният гений приказва за конкуренцията в тима, която е спомагателен тласък да демонстрира най-хубавото на терена. Той разкри и кои съгласно него са най-важните качества, които би трябвало да има един пазач в днешно време. 

Младият вратар описа и за срещите си на подготвителната база с някои митове и сегашни звезди на Челси. Българинът сега се възхищава на извявите на Кепа Арисабалага и следи неговата игра.

В края на диалога Росен разкри своите футболни фантазии, а на въпрос кой народен тим би избрал, той отговори изрично - България.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР