Росен Кирилов не е търсил неустойка от Етър, опроверга самият

...
Росен Кирилов не е търсил неустойка от Етър, опроверга самият
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Не съм искал неустойка от Етър

Росен Кирилов не е търсил наказателна клауза от Етър, опроверга самият треньор. Преди месец първо бе оповестено, че великотърновският клуб ще остане без лиценз, което по-късно самите медии опровергаха. После пък „ Тема спорт “ излезе с информация (която и другите медии ретранслираха), че изплатените отговорности били към „ Арда “ за наема на нападателя Ивайло Димитров и към Росен Кирилов, на който е „ дължана наказателна клауза при прекратяването на контракта му “.
Самият Росен Кирилов разгласи през днешния ден, че просто е имал да получава заплата и награди за интервала септември-ноември. Парите, които са под 10 000 лева, не са му били преведени до края на декември и за това юристът му е подал сигнал. В противоположен случай Кирилов трябваше да чака най-малко до идващия лицензионен интервал – април 2021 година
" Не е правилно да се твърди, че желая наказателна клауза от „ Етър “. Няма такова нещо. Аз самичък си потеглих и не съм имал искания за нищо, което не към заработвал “, разгласи Кирилов пред „ Меридиан мач “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР