Росен Желязков: Със сигурност няма да съборим кабинета, ние се

...
Росен Желязков: Със сигурност няма да съборим кабинета, ние се
Коментари Харесай

Росен Желязков: Със сигурност няма да съборим кабинета, ние се готвим за ротация

Росен Желязков: Със сигурност няма да съборим кабинета, ние се готвим за ротация. Това съобщи пред ръководителят на Народното събрание, излъчен от ГЕРБ, Росен Желязков.

„ В началото Кирил Петков го сподели: „ Ние ще вършим не коалиция, а ротация, тъй като си нямаме доверие “. И в действителност тази аксиома сякаш я забравихме. И изглеждаше, че ротацията безпроблемно ще се случи в първата половина на март, само че от няколко дни това не наподобява толкоз безоблачно. Дължи се на новия сюжет, който сътрудниците от „ Продължаваме промяната “ внесоха. Това коментира председателят на Народното събрание Росен Желязков по Нова тв.
„ Демократична България “ има много уравновесена и виновна позиция.
Те нямат мнение, тъй като тук като че ли този проблем с желанието на премиера да продължи като външен министър в началото изглеждаше като персонално, а по-късно се облече в партиен подтекст “, сподели още Желязков.

По думите му допреди няколко е изглеждало, че
държавното управление може да изкара цялостен управнически мандат.
В края на тази година да се вършат избори измежду зима е безусловно нежелателно.

„ Минимални промени, в случай че би трябвало въобще да има такива. Трябва да има резистентност “, съобщи Желязков.

По думите му рецензиите към министри до момента не означавало, че желаят смяна. А това било индикация за оценка на работата.

„ Това, че водачите съумяха от интервала на съставяне на държавно управление досега да сдържат партийното си его, демонстрира, че доста по-желателно и лесноизпълнимо да се остане в ръководството “,  сподели Желязков.

Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР