Росен Желязков превъзхожда Никола Минчев по опит и диалогичност Като

...
Росен Желязков превъзхожда Никола Минчев по опит и диалогичност Като
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Говори се за побоища в кабинета на Кирил Петков

Росен Желязков превъзхожда Никола Минчев по опит и диалогичност
Като се има поради ексцентричното държание на Кирил Петков, нищо не може да ме учуди информационно. Говори се за побоища вътре в границите на премиерския кабинет. Много странни неща са се чували за вътре, не съм бил очевидец, не знам. Политици от вътрешната страна са ми разказвали за сходни случаи в Министерски съвет, свързани с експлоадирания и експанзия на господин Петков. Дали е по този начин, или не - не знам, съобщи Владислав Горанов от ГЕРБ пред Нова тв, запитан по какъв начин ще разяснява метода на връзка на някогашния министър председател Кирил Петков.

Човек може да бъде потребен в политиката и на партията, в която членува, само че не е наложително като депутат. Не е наложително да съм народен представител, с цел да мога да бъда потребен. Това съобщи Владислав Горанов, който се отхвърли от депутатското си място в 48-ия парламент.

С експертизата, която е натрупал през годините, щял да бъде потребен на сътрудниците си, посочи Горанов.

Редовно държавно управление първоначално след изборите ми се струваше по-вероятно да има, в този момент като чувам куп заклинания, ми се коства, че мъчно ще бъде формирано. Или най-малко ми се коства, че мъчно ще бъде формирано без ГЕРБ. Това обаче не се схваща от останалите партии в Народното събрание. Опитват се да се слагат стигми и да се жигосва партията с максимален избирателен резултат, разяснява той и отрече ГЕРБ да има допирни точки с “Възраждане ”.

" Аз персонално не бих седнал на масата за договаряния ", по този начин отговори Горанов на въпрос какво би направил при връчване на втория мандат на Политическа партия.  " Демократична България " са натурален сътрудник на ГЕРБ. Неестествени сътрудници са националистите, левичарите, разяснява той.

Кандидатурата на Политическа партия за ръководител на Народно събрание още веднъж ще бъде Никола Минчев. “Не познавам господин Минчев, само че той наподобява като един от дребното уравновесени народни представители от Политическа партия ”, разяснява новината Горанов и посочи, че претендентът на ГЕРБ - Росен Желязков, превъзхожда Минчев с “опит, диалогичност и липса на натрупвания като тези, които Минчев изтърпя в предходния парламент ”.

В газовата връзка с Турция няма нито лев от налози. Това е един прелестен бизнес план. Надявам се да възстановят доставките с газ. Инфлацията през идната година се надявам да стартира да понижава, само че няма да изчезне. Кризата с газа не е свършила още, уточни Горанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР