Росен Желязков е кандидатурата на за председател на 48-ото НС.

...
Росен Желязков е кандидатурата на за председател на 48-ото НС.
Коментари Харесай

Горанов: Лично аз не бих седнал да преговарям с ПП

Росен Желязков е кандидатурата на за ръководител на 48-ото Народно събрание. Това удостовери в студиото на " На фокус "  по Нова телевизия някогашният финансов министър Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва.

,,Редовно държавно управление ми се коства, че мъчно ще бъде формирано, или най-малко ще бъде мъчно без. Това обаче не се схваща от останалите партии в Народното събрание. Опитват се да се слагат стигми и да се жигосва партията с максимален избирателен резултат'', добави още той. 

Горанов отхвърли да има допирни точки с " Възраждане ". 

Аз персонално не бих седнал да договарям и с " Продължаваме промяната ". Те настояват, че могат да ръководят сами, избират да ръководят с наследниците на някогашните комунисти и с партия, която има доста тежки грехове в предишното. Щом избират това..., уточни Горанов.

Кандидатурата на Политическа партия за ръководител на Народно събрание още веднъж ще бъде Никола Минчев.

,,Не познавам господин Минчев, само че той наподобява като един от дребното уравновесени народни представители от ПП'', разяснява новината Горанов и посочи, че претендентът на - Росен Желязков, превъзхожда Минчев с " опит, диалогичност и липса на натрупвания като тези, които Минчев изтърпя в предходния парламент ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР