Росен Желязков е кандидатурата на ГЕРБ за председател на 48-ото

...
Росен Желязков е кандидатурата на ГЕРБ за председател на 48-ото
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Росен Желязков е номинацията на ГЕРБ за председател на НС

Росен Желязков е кандидатурата на ГЕРБ за ръководител на 48-ото Народно събрание. Това удостовери някогашният финансов министър Владислав Горанов в предаването „ На фокус “ по Нова телевизия.

Според него ще е мъчно съставянето на постоянно държавно управление. „ Или най-малко ще бъде мъчно без ГЕРБ. Това обаче не се схваща от останалите партии в Народното събрание. Опитват се да се слагат стигми и да се жигосва партията с максимален избирателен резултат “, разяснява той.

Горанов съобщи, че ГЕРБ няма допирни точки с „ Възраждане “.

Самият той не би водил договаряния и с „ Продължаваме промяната “, съобщи Горанов. „ Те настояват, че могат да ръководят сами, избират да ръководят с наследниците на някогашните комунисти и с партия, която има доста тежки грехове в предишното. Щом избират това… “, разяснява той.

Той дефинира кандидатурата на Политическа партия за ръководител на Народно събрание – Никола Минчев, като „ един от дребното уравновесени народни представители от Политическа партия “. Кандидатът на ГЕРБ Росен Желязков обаче превъзхожда Минчев с „ опит, диалогичност и липса на натрупвания като тези, които Минчев изтърпя в предходния парламент “, добави той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР