Росен Ангелов може да не е убиецът от Нови Искър,

...
Росен Ангелов може да не е убиецът от Нови Искър,
Коментари Харесай

Николай Радулов: Росен Ангелов може да не е убиецът от Нови Искър

Росен Ангелов може да не е килърът от Нови Искър, има 10-15% възможност, не е виждан от 2-3 седмици. Това разяснява в предаването "Офанзива " по Канал 3 някогашният секретар на Министерство на вътрешните работи Николай Радулов. По думите му това не е чиста ревнивост, а мощно прочувствено възприятие на зарязан човек.

"Световната история познава доста математици и президенти педофили. Един педофил може да построи естествени връзки със зряла жена. Може Кети да се е обърнала и да е споделила на килъра разкъсвам с теб и той да я е разстрелял. Това закононарушение не е всекидневно, а е авансово планувано. Двамата не са се разбрали и килърът наказателно е умъртвил всички останали ", добави Николай Радулов.

"Моето съмнение е, че това е станало след Нова година, хората са си пийнали. Физически да се извърши това закононарушение не е по никакъв начин комплицирано. След като завърши следствието, ще разберем дали е имало алкохол в кръвта. Най-вероятно Кети е споделила, че доста хора знаят, че тя излиза с него. Росен Ангелов не е желал да оставя никакви очевидци ", сподели някогашният секретар на Министерство на вътрешните работи.

"Една седмица към този момент не е хванат, никой не го е виждал. Неговите придвижвания и дейности са подчинени на логичност, която работи. Много е допустимо да е умопобъркан ", посочи Николай Радулов.

"Може да е посещавал къщата, замисленото ликвидиране приказва, че той е познавал къщата, само че това са единствено догадки ", сподели още Радулов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР