Росен Ангелов е имал интимна връзка с Кети Кюхова шест

...
Росен Ангелов е имал интимна връзка с Кети Кюхова шест
Коментари Харесай

Росен Ангелов е обвинен за шестте убийства в Нови Искър

Росен Ангелов е имал интимна връзка с Кети Кюхова шест месеца преди убийството. Това сподели на брифинг шефът на Националната следствена работа (НСлС) и заместител на основния прокурор по следствието Борислав Сарафов по отношение на шестте убийства в Нови Искър, съобщи „ Фокус “.
„ Няколкодневният денонощен труд на екипите даде резултат. В резултат на това по безапелационен метод закононарушението беше потвърдено и разкирто. Като обвинен беше притеглен Росен Ангелов. По делото в границите на извънредно къс интервал бяха осъществени голям брой процесуално-следствени дейности. Извършени са 16 огледа на местопроизшествия и претърсвания, осъществени са 91 експертизи. Бяха разпитани 21 очевидци, някои от тях и пред арбитър. Извършени са стотици разследващи беседи. Аутопсиите на телата демонстрират, че всеки един от тях е бил погубен с по няколко изстрела, като в главата на всеки е осъществен по един надзорен изстрел. Росен Ангелов е човек без документи, без благосъстоятелност “, съобщи Сарафов.
По думите му прякорът на Росен Ангелов е „ горският човек “. „ Имал е интимна връзка с Кети, която е траяла към 6 месеца преди убийството. Ангелов има 3 присъди „ отнемане от независимост “, посочи Сарафов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР