Roseate House е един от луксозните съвременни хотели в Индия,

...
Roseate House е един от луксозните съвременни хотели в Индия,
Коментари Харесай

Мъжът, който остана 603 дни в 5-звезден хотел и си тръгна без да плати

Roseate House е един от първокласните модерни хотели в Индия, отворил порти през 2016 година Той разполага с 216 стаи, няколко ресторанта, първокласен спа център и coworking пространство. Цената на една нощувка стартира от 100 $.
 Hermès, подправените чанти и вредите от незаконното им произвеждане
В пандиза поради подправени чанти за 10 милиона

Какво става, когато се изправиш против Hermès

Както и бихме предположили, в влиятелния хотел повече от гостите са високопоставени или заможни хора и надали на управлението в миналото му е минавало през мозъка, че един елементарен човек ще се опита да си обезпечи разхитителен престой посредством машинация. Но тъкмо това се случва.

Анкуш Дута се настанява в Roseate House в Делхи на 30 май 2019 година, където е резервирал единствено една нощувка, само че в действителност съумява да си издейства цели 603, като в последна сметка напуща на 22 януари 2021 година без да заплати. Сумата, която се натрупва за престоя му от съвсем две години, е над 70 700 $.

Според управлението на хотела, личният състав е оказал помощ на мъжа да избегне дължимите такси, като е фалшифицирал сметки. " Сметките са фалшифицирани, с цел да се прикрият действителните неизплатени отговорности от висшето управление и да се избегне разкриването на техните умишлени противозаконни дейности ", се споделя в подадената в полицията тъжба.

Според чиновниците на реда личният състав на хотела и Анкуш Дута са изтривали записи, фалшифицирали доклади и са давали подправени чекове и документи, като измамата е осъществена посредством корист с електронната система, с цел да бъде избегнато заплащането на сметката.
 Линдзи Лоън, Джейк Пол и другите звезди, упрекнати за присъединяване в противозаконна крипто скица
Звездите, които бяха хванати в противозаконна крипто скица

И Линдзи Лоън е измежду тях

В момента се водят полицейски следствия, само че няма осъществени арести, разбираме от Indian Express.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР