„Росатом“ основа компания за развитие на адитивни технологии (3D печат)

...
„Росатом“ основа компания за развитие на адитивни технологии (3D печат)
Коментари Харесай

„Росатом“ ще започне серийно производство на 3D-принтери


„ Росатом “ основа компания за развиване на адитивни технологии (3D печат) – ООО „ Русатом “- адитивни технологии “ (РусАТ), която ще се занимава с произвеждане на линии за 3D-принтери и техните съставни елементи, основаване на материали и железни прахове за 3D-печат, разработка на програмен продукт за адитивни системи, а също по този начин и осъществяване на услуги за 3D-печат и внедряване на адитивните технологии в производството.

Компанията РусАт ще ще извършва задачата на обединен отраслов интегратор за развиване на новия бизнес. Новата компания, съгласно информацията стартира работа през февруари 2018 година.

Мощностите за произвеждане на съоръжение и материали са ситуирани в разнообразни предприятия на държавната корпорация „ Росатом “, главно в заводите на дъщерната компания ТВЕЛ в Свердловска област. Стратегическата цел на компанията е да обезпечи доходи до 50 милиарда рубли към 2025 година и да завоюва дял от над 1,5 % на международния пазар за адитивни технологии. За общоприет шеф на „ РусАТ “ е назначен първият заместител - общоприет шеф на АО „ Наука и нововъведения “ Алексей Дуб.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР