Рони Търнър, синът на легендарната певицаТина Търнър, почина.Той беше на

...
Рони Търнър, синът на легендарната певицаТина Търнър, почина.Той беше на
Коментари Харесай

„Ти напусна света твърде рано“. Почина синът на Тина Търнър

Рони Търнър, синът на именитата певицаТина Търнър, умря.Той беше на 62, съобщи " People ".

Съпругата на Рони, френската певица Афида Търнър, удостовери гибелта на брачна половинка сив обява в Instagram, която го назова " същински ангел " и нейния " най-хубав другар ".

„ Направих най-хубавото до края този път, не можах да те спася. Обичам те от... 17 години, това е доста, доста неприятно и съм доста ядосана. Брат ти Крейг и татко ти Айк Търнър и Алин са в парадайса. Сега и ти си при тях “, написа тя в обявата.

Афида, която се омъжи за Рони през 2007 година, имаше поради смърттана по-големия му брат Крейг, който се самоуби през 2018 година Бащата на Рони, Айк Търнър, умря през 2007 година, до момента в който вуйна му, сестрата на Тина, Алин Бълок, умря през 2010 година

Тина Търнър също отдаде респект на сина си,споделяйки изявлениев обществените медии дружно със своя черно-бял портрет.

„ Рони, ти напусна света прекомерно рано. В тъга затварям очи и мисля за теб, обичани мой сине “, написа тя.

Говорител на полицейското ръководство на Лос Анджелис удостовери пред PEOPLE, че чиновниците са дали отговор на адреса на Търнър в Енсино, Калифорния в 9:40 сутринта за следствие на гибел на мъж.

Говорителят не можа да удостовери самоличността на мъжа.

TMZ, който първи заяви новината, сподели, че индивидът, който се е обадил на 911, е споделил, че Рони има проблеми с дишането и в последна сметка е спрял да диша.Въпреки опитите да бъде избавен, той беше разгласен за мъртъв на място от реагиралите парамедици.

Изпълнителката на " Proud Mary " се отхвърли от американското си поданство през 2013 година и живее в Европа с немския си брачен партньор Ервин Бах от 1995 година

Рони беше приключен музикант като родителите си и свиреше в група, наречена Manufactured Funk.Той имаше също дребна роля в биографичния филм на майка си от 1993 г.What`s Love Got to Do with It.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР