Рони О'Съливан може да натрупа над 1 милион паунда през

...
Рони О'Съливан може да натрупа над 1 милион паунда през
Коментари Харесай

Противоречивата златна топка на снукъра ще струва 800 000 паунда през следващата година, тъй като наградният фонд се удвоява

Рони О'Съливан може да натрупа над 1 милион паунда през идната година, до момента в който се пробва да отбрани купата си Световен занаятчия на снукъра - благодаря до още по-доходоносна златна топка.

48-годишният състезател завоюва купата на встъпителното издание против Лука Бресел по-рано тази седмица в Саудитска Арабия. Заедно с трофея, той също банкира чек на стойност към £250k.

Наградата му можеше да бъде още по-голяма, в случай че съумя да завоюва противоречивата златна топка в края на оптимален пробив. Ако той или който и да било състезател по време на шампионата успееше това, те щяха да си обезпечат спомагателни £400k.

Вече е доказано, че златната топка ще коства още повече през 2025 година Говорейки след финала в сряда, Саудит съветникът Турки Алалших сподели: „ Здравейте на всички. Днес в това съревнование никой не взе златната топка.

„ За това, за идващото съревнование, ние ще го удвоим за $1 милион (£790,000). И второ нещо. В Саудитска Арабия, за нас е чест да обсъдим с О'Съливан да има ака...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР