Рони О'Съливан беше изхвърлен от World Open на финалната фаза

...
Рони О'Съливан беше изхвърлен от World Open на финалната фаза
Коментари Харесай

Рони О`Съливан губи от съперник, който му каза да се пенсионира, като нивото на враждата стана ясно

Рони О'Съливан беше изхвърлен от World Open на финалната фаза на 16 от противника Хосеин Вафаей, макар че наподобява враждата им може да завърши.

Двойката постоянно се сблъскваше през последните години, макар че Vafaei беше победил Rocket единствено един път преди този момент. Тяхната словесна война произтича от тъждество в квалификациите на German Masters през 2021 година, при което О'Съливан разруши алените от пробива, до момента в който губеше с 4-0.

Вафаей дефинира този ход като „ непочтителен “ и година по-късно ескалира враждата, като прикани О'Съливан да се пенсионира. Иранецът отвърна на О'Съливан, откакто англичанинът го назова " нумпти ".

" Много неща, които споделя, ме разочароват. Каква легенда си, в случай че наричаш хората нумпти? Бях и към момента съм добър другар с него, само че това не ми харесва. Може би той го харесва и го кара да се усеща добре ", сподели той през април 2022 година

" Но мисля, че хората също би трябвало да се отнасят с него по този начин. Отнасям се с него, както заслужава. Наистина не желая...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР